söndag 2 september 2007

Helvetet i djungeln


Efter förra årets praktfiasko fasade man för möten med Sylvia, Degerfors, Enköping, Bunkeflo och Åtvidaberg. Vi kände oss helt enkelt för bra för den där ängaserien. Vi hade ju landslagsmän.

Landslagsmännen blev snart före detta landslagspojkar och de svenska stöttespelarna blev stöttegubbar. Säsongen från helvetet börjar gå mot sitt slut och kan avlösas av helvetet i djungeln.

Division 1 södra. Skärhamn, Torslanda, Trollhättan, Norrby, Värnamo, Skövde, IFK Malmö och förmodligen inte ens en kul resa till Visby Gute. En poäng ner till en plats i tabellen som innebär seriespel mot farmarlag till forna tiders motståndare. Farmarlag och lag från misslyckade fotbollsstäder, Skövde, Trollhättan och Karlstad. Handboll, Saabfabrik och lila hockeyjippo.

Jag har börjat inse hur nära vi är en sådan verklighet, att vi kommer vara ett av lagen i, läs inte mer, SUPERETTANS bottenstrid.

Sirius hemma på söndag, vill det sig riktigt illa parkerar vi på en division 1 plats när den matchen blåses igång.

På söndag måste Öster vinna.

För övrigt kan Sundsvall tacka Rydén och Håkan "Sangria" Arvidsson för sin poäng i Växjö.

För övrigt har Arvidsson gjort ett kanonjobb i veckan. En lovande reservmålvakt och en spännande anfallare kom in. Anfallaren är i och för sig en chansning i nivå med värvningen av Widéns innebandyspelare för några år sedan men kostar det inget så ska man försöka. Lill-Damma har dessutom givit honom en välsignelse för hans skott. Tänk om vi får tre spelare i truppen som kan skjuta!!?

För övrigt är jag helt övertygad om att Östers resultat har påverkat mitt humör den här sommaren. Butter och lättretad. Gör som solen, gå inte upp i Växjö på semestern.

För övrigt tror jag på toppstrid 2008, oavsett serie.

1 kommentar:

Anonym sa...

Den argentinske anfallaren är riktigt bra. En kompis i U-21 håller honom högre än alla anfallare utan Toli.