fredag 14 september 2007

Jubel

"Schenka" Kouznetsov är tillbaka. En bra lösning då han har kunskap om truppen och är en av smålands mest kompetenta tränare. Det han gjorde 2002 var ett under. Nu byter vi fotbollsfilosofi igen, tillbaka till rötterna, nu ska vi SPELA oss kvar. I normala fall hade det varit ett fånigt påstående men nu har vi försökt försvara oss kvar i nästan en hel säsong ocgh det har inte fungerat. Schenka är dessutom en stark ledare som tar fighten med ALLA i laget.

Den stora frågan nu är vilken uppgift Wibrån kommer att ha resten av säsongen. Efter Stille är nog Wibrån den som är mest missnöjd med att just Schenka tar över.

Nästa år vore det, i den där konstiga världen med rosa kaniner där alla är glada, optimala att ha Schenka som huvudtränare och Stille som assisterande. Stille lär väl förmodligen inte gå med på det, men det skulle bli en bra mix av defensiv och offensiv kompetens.

Nu tar betongen ledigt över helgen då det är bröllop på programmet. Tack för handlingskraften Curt Persson och övriga i styrelsen. De 20 milen till bröllopet känns så mycket lättare nu!

6 kommentarer:

Anonym sa...

ha - ha ..ni är för roliga. Bara för att det kommer in en nedsupen gammal rysk tränare så tror ni allt vänder. Det är många runt om i sverige som skrattar åt er idag.
Se till verkligheten istället, ni är inte bättre.

Vallens regngrå betong sa...

Den kommentaren var mycket fördomsfull och mycket okunnig. Schenka har ett fotbollskunnande som få andra svenska tränare kan matcha, det han har haft emot sig är främst nationaliteten och sin "osvenska" ledarstil.

Det är storsint av Öster att ge en sparkad tränare en ny chans. Prestigen har lagts åt sidan och ersatts av krav på kompetens.

Anonym sa...

Precis som "anonym" sa så har jag också sett honom många gånger i år sitta på huvudläktaren och inte dricka saft precis. Det är annat varm och gott i dem flaskorna. Nej, gillar inte detta förslag och det luktar desperat lång väg. Bort med alkolisten "Schenka" från Öster.

Anonym sa...

Förstår inte desperationen från Östers ledning. Tror dem verkligen att denna gamla avdankade smygsupande idiot kan göra stordåd när det är så pass några omgångar kvar? Iofs så är det väl sådana här grejer som tänder alla neandertalare på East Front's forum. Exempelvis läste jag att några IQ-befriade neandertalare fick sina personliga assistenter att knuffa ner dem till träningen för att se schenka göra stordåd. Nähe, kära äckliga väderstreck-supportrar tror nog det hade varit bättre att låta Stille köra klart säsongen ut, för nu kommer ni absolut åka ner dit där ni hör hemma. Man slutar aldrig förvåna sig. Kan inte göra annat än att sitta här och dra på smil banden i månskenet, för här har vi som alltid klar himmel. Ska bli fruktansvärt kul att se hur lång tid det dröjer innan barnen på EF plockar fram den stora protest listan igen och börjar mordhota de stackars vilsna människorna på Svensk TV's sämsta lokalredaktion.

Vallens regngrå betong sa...

Barn är mjuka, Schenka är hård.

Tack för visat intresse....

Vilken tur att du skickade vidare spriten och tog ut dina aggressioner här anonymt istället för på den vägkrog vid ett brofäste du nyss lämnat.

Anonym sa...

Det är ändå på något sätt talande att kalmariten ovan kan stava till både "smygsupande" och "avdankade", men sedan avslöjar sig själv genom särskrivningar och genitivapostrofer.