lördag 8 september 2007

Jag går inte med Fredde Bilds frisyr


Efter ett närmast ändlöst rännande i Mammons olika skrymslen och vrår på jakt efter något att skyla buk och lem med pustade jag i igår eftermiddag ut och tog cykeln från gågatan ner till Båtsmanstorget med destination salong Spader Kung.

Fredrik Bilds frisyr? Jag går idag inte med Fredrik Bilds frisyr, de visste nämligen knappt vem han var. Däremot var de trevliga och klippte snabbt. Fredriks frisyr är inte som Fredriks spel på planen. Fredrik på planen är mer som Veselovskys frisyr, rakad och rå. Fredrik är Spader Kung. Fredrik borde ta med kronprinsarna Vasilj och Da Silva till sin frisör och låta frisören få dem att bli mer som honom, följsam och bäst när det gäller.

Freddy Borgs frisör har enligt säkra uppgifter fått lägga ner efter att uppretade kunder orsakat stor skadegörelse på så väl klippverktyg som inredning. Snälla Freddy, gå till Spader Kung, de kommer att ta hand om dig.

Da Silvas frisör är för övrigt lika sysslolös som Pål Lundins och Peter Wibråns. Ucar, Zavadil och Nobell har däremot var sitt veckoabonnemang hos samma utarbetade men välavlönade stackare som sköter Ola Rydéns välputsade skalp.

Morgondagens startelva är höjd i dunkel men efter ännu lite mer funderingar sen igår är det här mitt förslag:
Veselovsky
Tengroth Bild Vasilj Ucar
Nouri Danielsson Svensson Zavadil
Bennet Ponomarev

Bänk: Lennartsson, Hughes, Malmborg, Teever, Petry

De som säkert saknas är Gustafsson som är skadad och Figueiredo som är i Afrika på landslagsspel. Da Silva är osäker efter knäskadan han fick i Norrköping.

Det dags att ge Bennet chansen på topp igen, Teever och Borg är möjligen bättre bollmottagare men ack så ofarliga och i Borgs fall dessutom alldeles för oskolad för att göra en bra insats genom en hel match. Bennet har snabbhet och är faktiskt när han väl får lägen en okej avslutare. Bennet har hamnat i en alldeles för djup frysbox för att vi ska kunna sälja honom. Hans spetskvalitéer måste lockas fram och användas under slutstriden. Borg och Teever är också sämre anfallare än honom. Får vi då inte två djupledslöpande forwards? Nja, Ponomarev möter upp boll ganska ofta och gör det bra, låt teafore få löpa i djupet. Bennet är en spelare som ska bollen framför sig och inte vid fötterna.

Backlinjen är i mitt tycke given då vi måste hitta en lösning på vänsterkanten som håller högre klass än Hughes för han håller inte superettanivå som det är nu. I ett läge där vi inte hade haft så mycket att spela för hade det varit intressant att spela in Malmborg på vänsterbacken, han har spelat där i Värnamo några matcher och gjort det bra.

Vår VHS-Tevez får chansen till ett inhopp då han förhoppningsvis ännu inte hoppat ner i samma målmässiga tvångströja som de övriga anfallarna. Byt in honom i andra halvlek! Borg har jag fullständigt tappat hoppet om och jag placerar därför honom på läktaren. Hoppet om Teever är inte mycket större men han gör iallafall inte bort sig och föreningen när han är på planen. Han kan få chansen i slutet om det står 0-0. Han har vissa kvalitéer i luften trots allt.

Hur kommer då morgondagens stilleben se ut? Med ett stort mått av bekräftande bildbevis från signaturen Quplin på EF:s forum lär det se ut så här:

Vesslan
Nouri Vasilj Bild Ucar
Bennet Danielsson Svensson Zavadil
Ponomarev Teever


Stilles elva har en stor svaghet jämfört med betongens. Nouri kommer att låsas fast i en defensiv position då Bennet hela tiden kommer att gå offensivt. man kommer då inte att utnyttja Nouris unika förmåga till löpningar och inlägg längs med kanten. Däremot får man en säker back defensivt bakom Bennet som kommer lämna stor ytor bakom sig defensivt. Stilles elva är offensiv och olik Giles Stille. Vi får två innermittfältare med ett oerhört stort defensivt ansvar. Ett ansvar som de klarar av att ta. Äntligen får Svensson spela centralt där han är som bäst, vilket inte innebär att han är bäst i laget på positionen om nu någon utanför Markaryd trodde det?

För övrigt finns fler bilder från träningen här. På bilderna kan man se att Pavel Zavadil antingen är extremt frusen om sina öron eller extremt mån om att skydda sitt hår.

För övrigt får vi hoppas att de båda spelarna på högerkanten är bättre kompisar efter matchen imorgon än de var efter förra mötet med Sirius. Öster har ett bra samarbete med "Österposten".

För övrigt är Pravda fortfarande väldigt trogen regimen. Missa inte fotogalleriet där Putin gosar med hundar.

För övrigt har EU-parlamentariker Gunnar Hökmarks kommentar i DN om de minskade försvarsanslagen tystats ned kraftigt. Jag föredrar de gamla ärliga moderaterna framför de gammal-liberala marknadsextremisterna som nu leder partiet.

För övrigt är snart Högerpartiet mest vänster i regeringen.

För övrigt har Mona drabbats av samma kroniska problem med öron, näsa, hals som Fredrik Reinfeldt. Även Ohly har drabbats men han försvinner alltmer ut i periferin och ersätts av Vaggerydsbördiga Alice Åström. Alice, Mona och Maria i Rosenbad 2010?


Spader Kungs frisyr

Inga kommentarer: