tisdag 10 juli 2007

En serbisk PC och en skadad kompis

Efter en veckas semester tränade A-truppen idag igen. A-truppen förresten, ganska många saknades.
Enligt officiella saknades fem personer. Två av anledningarna till frånvaron har vi hört förr, Bennets flyg strular alltid och Zavadil älskar att åka bil. Är möjligen Zavadil flygrädd?

Ständigt denna bil, han rymmer i en bil, åker alltid bil och nu gick bilskrällets kamrem av. Jag förstår varför Arvidsson tar hit en privatchaufför och kompis till provspel, han skadade sig dock efter 45 minuter och vi slipper en före detta b-lagsspelare i Mjällby. Anställ en tolk och chaufför istället! Barbaras vänninas man???

Zavadil är 29 år, inte nio utan 29, han behöver ingen kamratstödjare utan en tolk, en tolk behöver inte kunna spela fotboll. Var det därför Rohovsky kallades till provspel?

Den serbiska PC:n hade problem med hårdvaran och är försedd med reseförbud. PC:n av märket Vukelja ska vara snabbare än sin svenska motsvarighet men ha ett sämre huvudspel. Vad Vukelja har haft för sig säsongen 06-07 i Partizan Belgrad förtäljer inte officiella men säsongen innan gjorde han nio mål på 21 matcher i Vojvodina.

Claesson saknades idag och det bekräftar det som Värnamo Nyheter skrivit ett tag och som det ryktats om. Claesson är på väg tillbaka till IFK Värnamo, hans ekonomutbildning vid universitetet är klar och han känner väl förmodligen att en annan framtid lockar. Den uppmärksamme har kanske också noterat att han har saknats på bänken i en rad matcher undantaget mot Mjällby då det saknades mycket folk. Om Claesson lämnar tycker jag att han har fått för få chanser att visa vad han kan i a-laget. Skillnaden mellan honom och till exempel Daniel Svensson är inte så stor som skillnaden i antalet spelade minuter. Claesson hade kunnat tillföra fysik till det centrala mittfältet på sikt.

För övrigt är det anmärkningsvärt att en kamrem går sönder på en så ny Mercedes.

För övrigt strular aldrig flygresorna till och från Tallinn.

För övrigt gick Tommy Thelin till J-Södra, familjen och heltidsfotboll lockade. Jag förstod aldrig varför vi skulle värva honom, 4 mål är bra men hur många av målen har Bergström legat bakom?

För övrigt kan Arvidsson bli tvingad att låna en anfallare från en allsvensk klubb. I vår tabellposition måste vi hitta en kortsiktig lösning, vi har för bövelen gjort minst mål i serien!

För övrigt löste Fabio Kalmars problem alldeles själv, en stor lönepost på bänken försvann av sig själv. Gladast för det borde Svante vara.

För övrigt har förbundet enligt Arvidsson i SMP sagt till honom att cupen går före serien. De måste vara de enda i Sverige som har den inställningen.

För övrigt har Fredrik Olsson i Helsingborg endast varit på plan i två matcher hittills. Olsson gjorde nio mål i fjol och 13 året innan i Superettan.

För övrigt verkar Arvidssons nätverk vara så omfattande att det för oss dödliga blir så naturligt att det blir osynligt.

För övrigt sköter SMP bevakningen av Öster så exemplariskt att man står ut med deras konservativa och marknadsfetischistiska dynga på ledarsidorna.

För övrigt är SMP på vintern som att tvingas bevittna ett clownuppträdande på Kristdemokraternas länskongress för Jönköpings län 1993 i väntan på ett kalas.

För övrigt är Värnamo Nyheter ännu sämre.

8 kommentarer:

Anonym sa...

För övrigt säger ryktet att Öster vill behålla Claesson och att det i själva verket är han som vill lämna och som struntar i att han har kontrakt.

Vallens regngrå betong sa...

För övrigt vill Öster bara erbjuda ett kontrakt som kräver arbete vid sidan om, Claesson vill ha heltid för att stanna. Jag har, för övrigt, aldrig hävdat att Öster vill bli av med Claesson bara att han är på väg bort.

Vallens regngrå betong sa...

Nämnde Claesson valde dessutom att passera Linneparken med kvinnligt sällskap på kvällen, i parken befann sig tusentals personer för att se allsång. Jag tittade av förståelig anledning hellre mot stadens vackra domkyrka och där kom de spatserande.
Han var alltså i Växjö under måndagen trots att han inte tränade.
Ta tag i det här nu Öster innan ni har ett till problem!

Anonym sa...

Som du såg. Underskatta aldrig KOS-källor i framtiden. Så rätt KOS hade.

KOS-Växjö.

Vallens regngrå betong sa...

Vad är KOS?

Anonym sa...

För övrigt sägs det att spelare i Öster upplever att man med Lex Zavadil på näthinnan kan komma och gå som man vill.

För övrigt har Claesson förstås struntat i att svara när det varit et t "Östernummer" som ringt. Men när SMP ringde gick det utmärkt att svara. Claessons avsaknad av ryggrad är knappast något man kan lasta Öster för. Vill MC inte spela i Öster får han väl säga det och ta konsekvenserna...

Anonym sa...

Claesson har fått heltid på bank i Värnamo. Bättre än heltid på bänk i Växjö. Klandrar honom inte. Sänker förmodligen Öster på Finnvedsvallen säsongen 2008

Vallens regngrå betong sa...

Bennert klandrar förmodligen Claesson för att han inte vill gå till Värnamo Södra.

Det är en ära för den regngrå betongen att få berikas av Bennerts närvaro. Bennert är en legend i finnvedsfotbollen.