söndag 22 juli 2007

2-5-6 8-17


Degerfors vann mot Sirius igår och vi är tillbaka på jumboplatsen i serien. Om vi lyckas vinna imorgon har vi, hör och häpna, lika många poäng som kvarterslaget från Norrköping. Fy fan.

Imorgon vinner Öster, kniven mot strupen och bortaplan samtidigt som fyra ordinarie spelare kommer tillbaka. Det mot ett lag som nästan är lika dåliga som oss på hemmaplan. Imorgon vinner Öster.

Nu måste vi börja göra mål, 17 insläppta hade kunnat vara godtagbart om vi hade gjort 20-25 mål, det har vi inte. Vi har gjort åtta. Zavadil och Johnson har gjort två var, Borg, Bennet, Helgi och Dusan var sitt. Dusan är målvakt i Mjällby...

Det vore nu lätt för mig att hänga ut enskilda spelare, spelare som slarvat bort guldfoten i Tallinn, spelare som rökt upp skinnet på fotbollen som barn och sedan fått springa ifrån ilskna reggaefantaster.

I Baku fanns tidigare stora oljefyndigheter, numera har de sinat och oljeindustrin har flyttat ut i Kaspiska havet, i Baku hade man kunnat bli oljeborrare om man inte hade flyttat till Norrköping som barn. Imorgon kommer Anatoli tillbaka till sin barndoms stad, gör dem stolta, visa dem att du fortfarande har en del att ge i svensk fotboll. Du ska inte bli oljeborrare på någon rostig rysk oljeplattform som ägs av oligarkin eller Lundin Oil, du ska rädda heliga Östers IF från helvetesgapet!

Imorgon vinner Östers IF.

Sylvia-Öster 0-2 Teever 29´ Ponomarev 65´ Publik 808.

1 kommentar:

Emma Kvennberg sa...

1. Tippar 0-1, möjligen 1-1.

2. Intressant målvaktsläge lately!

3. Snart Premier League!