torsdag 26 juli 2007

420 gram lösgodis

Tung förlust men vi faller med flaggan i topp. Laget gör en god kämparinsats och Stilles taktik lyckas defensivt, tyvärr skapar vi fortfarande på tok för lite. Nu kör vi över plastdraken på söndag! Godis läker inga sår, det sura och salta gör tvärtemot att det svider än mer vid min invägning imorgon.

Zavadil, Hårenberg, Bild, Gustafsson, Johnson och Ponomarev får idag varsin godisbit för goda insatser. Svensson får en salt sill som dagens uppladdare, Rydström en sur sodapop som dagens mest överskattade. Å vad skönt det var när Tengan bröt hans chanspass och sprang ifrån honom.

För övrigt lär Öster ha haft mest lönepengar och hotellnätter på dagens bänk.

För övrigt har Figuiredo blivit långsam, mycket konstigt när man spelar regelbundet i Angolas landskamper...

För övrigt övergår det mitt förstånd hur man kan låta Johnson spela varenda match från start efter att man förklarat att man INTE ska satsa på honom. talar Arvidsson och Stille med varandra?

För övrigt var bytet av Zavadil mot Teever det mest förnuftsvidriga på värendsvallen sen säsongens sista publiksiffra i isladan.

För övrigt var dagens arrangemang ett hån mot de småländska fotbollssupportrarna, ingen marknadsföring, inga matchprogram, inga numrerade platser, inga kringarrengemang, knappt några kiosker öppna och en total avsaknad matchinformation i det präktiga A4 som man kostat på sig. Vakna Öster, det var ett smålandsderby mot Kalmar FF inte en match i cupens första omgång mot Grimsås.

För övrigt har jag alltid undrat varför Kalmar-supportrar alltid applåderar hård tackling följd av lång boll. Välkommen till P12 eller vad?

För övrigt platsar både Tobbe Carlsson och Lantz på Kalmars bänk i Östers backlinje, på samtliga positioner.

För övrigt visade Viktor Elm vilken duktig spelare han är efter sitt inhopp.

För övrigt tog Nouri bort Ingelsten fullständigt i första halvlek.

För övrigt var East Front, sett till förutsättningarna, mycket bra idag. De rödvita var dock strået vassare men det ska man förvänta sig på bortaplan av supportrarna till ett lag i toppen av allsvenskan, ett lag på toppen av sin kurva, kurvor bryts lätt av och den stora frågan är när Aris ersättare kommer.

Inga kommentarer: