fredag 6 juli 2007

Blytung lottning

Ambitionen måste alltid vara att vinna de tävlingar man ställer upp i. Det enklaste sättet att vinna en cup är att bli lottad mot så enkelt motstånd som möjligt. Kalmar FF är den svåraste motståndaren av alla lag som är kvar i cupen. Att som Håkan Arvidsson påstå att det var en bra lottning är miserabelt dålig psykologi.

En bra lottning hade varit Väsby borta, sedan Landskrona på hemmaplan och en cupfinal på hemmaplan mot Kalmar FF.

Det blir en kul match, smålandsderby är alltid roligt, synd att det är så länge sen vi vann ett. Kalmars spelsätt passar oss otroligt dåligt, Clark Kent jobbar med noggranhet och hårt jobb för att alltid ha tio man på rätt sida bollen och för att utnyttja fasta situationer.

Mitt tips en månad innan matchen: Öster-Kalmar 0-2 Johansson 35', 62. Publik 3900.

För övrigt luktar klichén "väderstrecket", som de otaliga kalmarbloggarna använder i sin beskrivning av vår rödblå förening, sunkig 60-tals humor och brobygge.

För övrigt är Fidde G och Kalmars Tobbe C goda vänner sen tiden i Molde. Tobbe skriver om ett besök av Österkaptenen på sin oväntat välskrivna blogg.

För övrigt hoppas jag att Arvidsson var med på besöket i Carlssons sommarhus. Carlsson vore precis den försvarspappa de rödblå behöver.

För övrigt sågs Da Silva springande i regnet utanför domkyrkan i tisdags. Snabbhetsträning eller blöjbyte på gång?

För övrigt måste man fråga sig om Freddy Borg och Da Silva äger några andra byxor än blå träningsbyxor?

För övrigt är den här intervjun med Van Gaal det största som hänt SMP:s medbrottsling vid brofästet på mycket länge. Ordningsreglerna vid träningar borde Stille kopiera, vi är bönder men varför måste våra spelare se ut som sådana för det?

För övrigt är det då paradoxalt att jag så starkt förespråkar träningsoverall för Stille, enhetlighet, sunt förnuft och ideologi ligger bakom det. Hur många av åskådarna på vallen har kostym?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Helt allvarligt byt färger på bloggen om man ska orka läsa man får nästan epilepsi. Röd bakgrund och vit text!

Kul att läsa din blogg för övrigt, synd bara att det står mycket skit. Men antar att det är det som är meningen med att "blogga"

Måste också påpeka att snacket om att vi har en "bro" i Kalmar kan skippas då det snacket mest är pinsamt. Tycker den dialekten man hör mest på Öland sommartid, är kronobergsdialekt men ni kanske åker båt över som ni tar med er från era äckliga piss gölar som vi stannar och pissar i varje gång vi har vägarna förbi. Detta är nästan lika pinsamt som Eastfront's forum förutom att du verkar ha någon form av vett i skallen när det gäller att inse fakta iaf. Ses i Sovjet på er betongfabrik någon gång i Augusti.

Vettig läsning som håller sig till fakta och korrekta formuleringar:

http://kffsnack.blogspot.com/
http://kalmaroldschool.blogspot.com/
http://www.benno.se

VI ÄLSKAR ATT HATA ER OCH VI GÖR DET BRA OCKSÅ!

Vallens regngrå betong sa...

Heja Kalmars röda bröder spela nu så kulan glöder!

Anonym är veckans kalmarit. Tyvärr tappar hon fotfästet i tredje stycket. Personligen älskar jag Östers IF och bor i Växjö, kronobergare är jag dock inte från början och jag tycker "konflikten" med grannlänet mest är pinsamt bonnig. Ungefär som Kalmar FF:s uppträdande i media.