söndag 8 juli 2007

Ödmjukhet

Efter flerfaldiga klagomål på sidans utseende och textens läsbarhet har jag idag förändrat färgschemat. Syftet med sidan är inte att framställa Värendsvallen som en vacker plats, oavsett om den är det efter en seger eller inte, utan att presentera texter om det underbara rödblå laget från Växjö, det samhälle vi lever i och den betongarena det rödblå laget spelar på. Texten ska kunna läsas utan större uppoffring från läsaren, den gamla layouten upplevde många som "jobbig" för ögonen, den nya är mindre ansträngande för ögonen, lite snyggare och väldigt grå. Ungefär som Östers startelva 1999-2002. Ung och snygg men väldigt grå och profillös. Det samma kan inte sägas om vår arena, endast den grå färgen har de företeelserna gemensamt.
Reagerar någon negativt på den nya färgen så kommentera gärna, personligen tycker jag att den gamla versionen var mer retro och mer symbolisk för den öststatsarena som är vårt hem.

5 kommentarer:

josephzohn sa...

Håller som vanligt helt med den förra läjouten var snyggare men nästan omöjlig att läsa :-)
Nu är det grått, grått, grått och grått ... men läsbart!!

Anonym sa...

Nu ser man var det står, men du kan ju fortfarande köra sidan i det röda stuket du hade, Men isf får du ändra till vinröd bakgrund och vit text. För den röda färgen gjorde verkligen så att man låg på vippen till ett epileptiskt anfall :) Ha det gott hälsar Kalmar

Vallens regngrå betong sa...

Jag kör på de här färgerna ett tag, sidan är verkligen lika grå som vallen nu!

Anonym sa...

Fattar du inte att det är Kalmaranhängare som driver med dig. Kom in i matchen liksom....

Vallens regngrå betong sa...

Sidan var svår att läsa för många, jag bytte inte på grund av Kalmarsupportrars åsikter utan efter att ha frågat ett antal personer som inte är fotbollsintresserade eller väldigt rödblå.

Vad mig anbelangar så kände jag inte av det, de personer som gjorde det ska dock respekteras.

Välkommen in i matchen själv anonyme vän! Kunde du inte åtminstone ha kommit på en pseudonym? Heja öster.