onsdag 29 augusti 2007

Kamratförening

Trolig trupp mot Peking:

Målvakter:
Veselovsky, Åkerdal

Backar:
Hughes, Ucar, Vasilj, Bild, Da Silva, Tengroth

Mittfält:
Svensson, Figueiredo, Danielsson, Olausson,

Forwards:
Borg, Bennet, Ponomarev, Teever

Startelvan är inte lätt att sia om men här kommer ett förslag:

Veselovsky
Tengroth Bild Da Silva Hughes
Svensson Danielsson Figueiredo Ucar
Borg Ponomarev

Bänk: Åkerdal Vasilj Olausson Teever Bennet


En utpräglat defensiv startelva vilket är det enda rätta när ett bottenlag möter en överlägsen serieledare på bortaplan.

Svåraste positionerna att förutse uttagningen på är mittback och högermittfält. Striden är hård mellan Da Silva och Vasilj om platsen bredvid Bild. Tyvärr har ingen av dem hittills visat sig ha det som krävs för ett topplag i superettan. Tillhöger på mittfältet står det mellan Svensson och Olausson. Olausson saknades i b-laget igår och Svensson fick bara spela halva matchen. Olausson ska enligt Östers officiella sida ha varit bra i b-laget på senare tid och det är dags för honom att minst få göra ett inhopp. Att han saknades i b-laget kan bero på att han ska spela imorgon eller att han saknas av någon anledning.

Svår uppgift mot ett IFK som faktiskt har börjat darra den senaste tiden. En poäng de tre senaste matcherna är faktiskt sämre än Östers fem poäng. Det handlar dock om serieledaren som varit helt överlägsen hela våren.

För övrigt dömer Johan Hamlin matchen.

För övrigt kommer Arvidsson behöva scouta backar. Försvinner Hughes, Tengroth o Da Silva har vi följande besättning: Nouri, Bild, Vasilj, Degerman. Betänk då även att Nouri bör ha allsvenska lag efter sig. Betänk även att Gustafsson kan räknas som mittback och att Ucar bara är klar denna säsongen ut. I vilket fall ska en mittback värvas. En mycket viktig värvning.

För övrigt var inte det här inlägget så långt.

Inga kommentarer: