måndag 13 augusti 2007

Hallands nyheter

är en sällsynt enögd lokalblaska. I en match där det lokala laget förlorar antalet avslut med 4-19 fokuserar man på FF:s bragdmatch som tyvärr förstördes av ett horribelt domslut. Låt gå att det enligt nästan alla källor var ett offsidemål men att skylla en förlust där man har sitt första avslut i andra halvlek på domaren är under all medias värdighet. Objektivitet?

För övrigt är semestern här i Falkenberg välbehövlig, den avbryts på torsdag då jag åker kollektivt mot Värend enbart för att se de rödblå visa att de är det bästa rödblå laget i serien. En seger då och vi tillhör seriens mittenskikt. Ingen tillhörighet att vara stolt över men ändå ett kvitto på att vi är på väg åt rätt håll. Det är dags att slå ett lag med kvalité på vallen nu. Jag har väntat sedan MFF hemma ifjol...

För övrigt hoppas jag att Henrik Svensson i Älmeboda ersätter Da Silva.

För övrigt var Göransson grymt bra i comebacken i Värnamo. Det rapporteras om ett mycket vackert segermål borta mot Skövde.

För övrigt känner jag en kung, han heter Ingemar. Han är kung av guden Zavadils nåde, tänk vad lite kärlek kan göra med en fotbollsartist som Zavadil.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tja, läget? Du har la kollat Premier League-tabellen efter i kväll, ser MKT lovande ut!