tisdag 21 augusti 2007

Fem målvakter


Om målvakten som enligt Arvidsson ska vara på gång kommer innebär det att vi ställer vår femte målvakt för säsongen i mål. Det värsta är att ingen av Malmqvist, Veselovsky, Åkerdal och Hårenberg varit färdiga målvakter. Vi behöver trygghet, ge oss något rutinerat som åtminstone stått en säsong i svensk elitfotboll tidigare.

Veselovsky visste om att han inte fick ta ett gult igår för då hotade avstängning, när han sedan orsakar en straff och tar ett gult i matchen kan man börja fundera på om en person med hans disciplin och uppenbara brister i intelligens ska ingå i Östers trupp. In med något rutinerat dock ej arkiverat typ Jonnie Fedel eller Håkan Svensson. I Halmstad har Conny Johansson inte fått mycket speltid, en typisk Östermålvakt dock, i negativ bemärkelse, som jag inte ens vill se en match i Öster. Det blir spännande att se vad Arvidsson skakar fram för ersättare i matchen mot Sundsvall, en sak är säker: Åkerdal är inte mogen.

Bennet är i Budapest och provspelar för en klubb från Förenade Arabemiraten, vi får hoppas att araberna imponeras av hans snabbhet och inte specialstuderar hans fart med boll och mottagningar. Bennets snabbhet är exklusiv och kan vara värt en hel del pengar om man finner rätt köpare. Kära östervänner, håll tummarna för att Bennet har en bra dag och att oljepriset hålls uppe.

För övrigt var väl det här inslaget bland det mest tragikomiska som visats i Svt i år. Visst är tillväxten av supportrar viktig men att presentera fem barn och ordföranden i Kalmars supporterklubb som "Kalmarsupportrarna" är klassisk TV-komedi.

För övrigt måste Öster börja vinna och solen börja skina över Växjö. Vilket är mest otroligt?

För övrigt lär spelet Djurgården-Kalmar 5-0 inte ge så höga odds.

För övrigt har projekt 83 stabiliserats vid 86.5 kilo.

För övrigt är det väldigt tyst om Arenastaden.

För övrigt längtar nog alla utom Daniel Svensson (han på SMP inte han i Öster) på att hans semester ska ta slut.

För övrigt kanske Daniels tid i Öster kan ses som semester från befälsutbildningen.

För övrigt vill jag veta vad Vasilj gjorde i telefonkiosken och vad psykologen hade för timlön förra säsongen.

För övrigt borde väl Björn Åkesson från Värnamo snart vara ett namn för Öster målvaktsbesättning.

För övrigt finns det andra klubbar än Värnamo i Sverige.

För övrigt har vi just nu noll spelare med Värnamo-anknytning i truppen. Vilken klubb tjänar egentligen mest på det här farmaravtalet?

För övrigt tror jag att den här polis-studenten kan vara Östers målvaktsvikarie om hans arm har läkt.

Inga kommentarer: