måndag 4 juni 2007

Zavadil tillbaka


Östers dyraste nyförvärv på mycket länge Pavel Zavadil kom idag tillbaka till sin arbetsgivare efter "försvinnandet". Ledningen har mött Pavel idag och håller presskonferens imorgon klockan 14.

Enligt SMP ska Pavel två timmar efter konferensen träna med U-laget. En indikator på att den tekniska tjecken ser ut att stanna i föreningen, iallafall ett tag.

Presskonferensen imorgon kan mynna ut i en rad olika saker. Vallens gamla betong har dock känt försoningens vindar från tipshallens kansli. Mitt tips är att Pavel talar ut om sin svåra tid, en tolk kommer säkert vara med på presskonferensen, och att Ola förklarar att Pavel fått någon sorts bestraffningen, till exempel en månads löneavdrag. Tillsammans förklarar de att det nu är full fokus på Östers prestation i serien som gäller.

För övrigt möter Öster BP i cupen imorgon. Jag tror att Stockholms stadions vackra läktare kommer vara ungefär lika välfyllda som Vallens förfallna huvudläktare var mot Örebro i förra omgången. Slår BP 332 betalande???

Vinner Öster denna åttondelsfinal är de tre vinster från Europaspel. Eastfronts eminenta träningsrapport visar att följande spelare spelade i samma lag på träningen:

Vesslan
Nouri Bild Fidde G Tyler
Svensson Helgi Tengan Borg
Bennet Johnson

Byter Tengan och Svensson position är jag nöjd med elvan.

För övrigt vill jag se Zavadil göra ett frisparksmål innan han lämnar Värends djupa skogar. Varför inte på Stadsparksvallen den 11e juni?

Inga kommentarer: