fredag 5 oktober 2007

Publiksnitt

Den senaste månaden har sidan haft 80 unika besökare per dag i snitt. Snittet höjs varje månad och det är roligt att sidan lockar alltfler besökare.

För övrigt är jag inte lika nöjd över mitt snitt vid de ofta mardrömsförlängande invägningarna varje morgon. Projekt 83 har haft ungefär samma utveckling som Östers tabellposition. Efter att projektet ett tag bytte namn till projekt 93 har jag nu vidtagit åtgärder och projektet återfår sitt gamla namn. Dagens matchvikt på 88 kilo innebär en minskning av 1000 gram sedan den 28:e Juli.

Dags att kalla hit TV3:s fascistoida hälsoguru Anna Skipper? Nej, jag vill inte fylla hemmet med produktplacerade inredningdetaljer och buken med lika välplacerade som svindyra örter, bläckfiskar och bönkorvar.


Istället blir det att inse att det inte räcker med att jogga 2-3 gånger i veckan utan att dra ner på de där två eller ibland tre eller fyra (!) portionerna av god men ibland för fet mat. Inkomster och utgifter skulle man kunna kalla det på ekonomiska.

För övrigt känns det som att Öster behöver fler och inte färre av typen hårt arbetande mittfältare med rätt karaktär och anknytning till trakten. Ändra ert beslut att släppa Daniel Svensson, det vore oerhört tråkigt om han spelar på någon av våra motståndares mittfält 2008.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja Skipper är verkligen ett rivjärn.

Intressant att Schenka verkar välja Svensson framför Figu och sedan tro att de ska kunna spela sig kvar via kortpassningsspel.