måndag 7 januari 2008

För mycket att göra

Betongen får lida när arbetsdagarna blir långa. Lite kompensation:

Dagens mest glädjande: Ingemar Teever provtränar med Metalurgs. Tänk om någon faktiskt vill köpa honom.

Dagens kamrem: Pavel Zavadils Mercedes höll hela vägen och mannen vars fotbollsegenskaper jag älskar och divalater jag hatar är tillbaka i stan. Kom o köp, check till högstbjudande!

Dagens tyngsta: Zürich visar fingertoppskänsla och köper Dusan. Zürich är mycket bättre än vad folk tror. Synd att Schweiziska banker inte tar gamla checkar.

Dagens erkännande: Kulltorpare som läser och berömmer mina krönikor på Västoås GoIF:s sida. Det är stort fast ändå otroligt litet.

Dagens konstigaste: Allt surr om Dennis Velic. Ryktena kommer från flera olika håll, är den välkammade mittfältsdirigenten på väg tillbaka? Låter konstigt då han har kontrakt över 2008 med Syrianska FC.

Dagens flashback: Lasse Jacas gapande från sidlinjen under 2005. På tal om Dennis Velic och Marcus Jonsson i annan färg än rödblått.

Årets mest ödsliga: Vallen kommer vara spöklik under hela 2008 om bara huvudläktaren och Norra ska vara öppna. Märkligt att ha Norra öppen. Nu om någon gång har Öster chansen att förena gaphalsar med gnällgubbar och skapa en levande sittplats. Det enda som är bättre hos konkurrenten i plåtlådan intill är sittplatspubliken.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Har Zavadil bytt bort sin Mercedes eller varför kör han BMW?

Denis på mitten känns ju lite underligt om vi nu värvat Petersson från Smedsbyn och han islänningen från BK som kan spela offensivt på mitten. Eller är det tänkt att Fredrik ska ha en tillbakadragen roll och vi kör med tokoffensiv nästa år?

Vallens regngrå betong sa...

Jag ber lilleman om ursäkt för detta oerhörda faktafel. Självklart kör han en Mercedes. Nu är det redigerat.

Som skrivet, Velic-ryktet är dagen konstigaste...

Anonym sa...

Judas-Fredrik