fredag 7 december 2007

Tim och Marco


Marco Da Silva skrev på för Bunkeflo. Hej då Marco, tyvärr utvecklade du inte ditt passningsspel tillräckligt mycket och därför fick du inte nytt kontrakt. En modern mittback måste kunna ta uppspel. Självklart hade Da Silva kunnat vara bra i division 1 södra (gör ont att skriva de orden fortfarande) men han var ingenting för den långsiktiga satsningen.

SMP:s modertidning Barometern skriver återigen att Tim Johansson från Oskarshamns AIK har haft kontakt med vår rödblå favoritförening. Testspel kan bli aktuellt och han jagas även av seriekonkurrenten Motala.

Dessutom har styrelseledamot Gustafsson diskuterat Kalmarspelare (notera plural) med gamla lagkamraten Tobias Carlsson. Kanske finns det en sanning i ryktet om Fredrik Petersson. Isåfall, värva!

För övrigt anser jag att "Hoa Hoa Dahlgrens" frågesport Besserwisser på Kanal nio är klart bättre än Alsing-Jeopardy, På spåret och programmet som inte längre heter Vem vill bli miljonär. Bäst var gamla Jeopardy med frågor vars svar inte krävde ett avtjänat livstidsstraff med ljudversionen av Veckans Nu. Alsing och hans anhang förstörde ett av mina få favoritprogram.

1 kommentar:

Anonym sa...

Besserwisser är kul. Synd att det är slut på säsongen. Det börjar igen i januari, samtidigt som Jeopardy med Alsing drar igång (ryktas det). Synd att Besserwisser går på en kanal som folk inte hittar.